Covrigei cu smintina

Se amesteca totul bine cu cutitul si se pune la rece(gheata) timp de 2-3 ore. Dupa aceea se mai amesteca o data tot cu cutitul si se intinde apoi o fo

Timp pregatire
220 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar unt proaspat
  • 1 pahar smintina
  • 3 oua
  • 1 praf de vanilie
  • faina cit cuprinde
  • 2-3 linguri zahar tos

Mod de preparare

Se amesteca totul bine cu cutitul si se pune la rece(gheata) timp de 2-3 ore. Dupa aceea se mai amesteca o data tot cu cutitul si se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm. Se taie forme rotunde cu un pahar mai mare si cu unul mai mic in interiorul rotundului obtinut. Se ung cu putin albus, se presara cu zahar si se coc la foc potrivit.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Curcan la cuptor cu busuioc si rozmarin

Alt curcan a poposit la mine in bucatarie . L-am preparat la cuptor sa omenesc musafirii cu carnita proaspata .

Curcan la cuptor cu busuioc si rozmarin
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii