Pentru covrigeii din doua aluaturi, primul aluat se face din faina, galbenusuri, drojdie, o cana cu lapte.
Pentru covrigeii din doua aluaturi, primul aluat se face din 300 g faina, 3 galbenusuri, 30 g drojdie, o cana cu lapte si sare. Cel de-al doilea aluat se face din 150 g faina, 250 g unt si coaja de lamaie. La drojdie se pun 50 g zahar si ½ de cana de lapte pentru dospit; se framanta separat, apoi se fac foi, care se pun una peste alta si se impaturesc. Se lasa la odihnit, apoi se fac covrigeii.
La final, covrigeii din doua aluaturi se pudreaza cu zahar pudra si se servesc.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa