Covrigei gustosi

Pentru covrigeii gustosi aveti nevoie de margarina topita, ulei, lapte cald. Se prregatesc usor.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g margarina topita
  • 100 g ulei
  • 500 ml lapte cald
  • 30 g drojdie
  • 1 kg faina
  • o lingura sare

Mod de preparare

Pentru covrigeii gustosi se face un aluat care se lasa la crescut timp de doua ore, apoi se fac covrigei, care se ung cu ou si peste care se presara mac, secarica sau cascaval ras.


Covrigeii gustosi se servesc la bere.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...