Fursecuri

Aceste fursecuri se lipesc cate doua cu crema Finetti. Sunt delicioase si aveti nevoie de 4 oua.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 3 cesti de ulei
  • 3 cesti de zahar
  • 2 ½ lingurite de amoniac stins
  • faina cat cuprinde
  • finetti.

Mod de preparare

Pentru aceste fursecuri se amesteca cu zahar pudra ouale, apoi pe rand, uleiul, amoniacul si faina. Rezulta un aluat potrivit de tare, se lasa la rece timp de cateva ore, apoi se coace la foc iute. Se intinde o foaie de 3 mm, care se taie cu paharul rondele si se coc la foc potrivit.


Aceste fursecuri se lipesc cate doua cu crema Finetti si se servesc.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot

Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa