Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 400 g zahar pudra, 5 g gelatina, 40 g apa, mirodenii,
Pentru fursecurile aromate, se pune apa peste gelatina si se lasa timp de o ora, apoi se incalzeste usor pana se topeste gelatina. Se pune totul peste zahar si se amesteca energic pana se face un aluat in care se pun arome si diferiti coloranti. Cand totul s-a mai racit, se pune aluatul in punga de nylon. Pe planseta de lucru, se pudreaza cu zahar pudra.
Se ia cate putin aluat din saculet si se intinde pe masa o foaie de un centimetru pana la un centimetru si jumatate, apoi se taie cu formele dorite. Fiecare figura se pune la uscat pe zahar pudra. Petalele de crin si frunzele se dau prin zahar si se usuca pe sticla goala, pentru a lua forma usor ovala. Cand totul se pregateste, se poate impodobi tortul.
Cu aceste fursecuri aromate se poate impodobi tortul.
O super prajitura aromata si gustoasa!
Prajitura cu ovaz si nectarineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj