Fursecuri cu amidon

Pentru fursecurie cu amidon aveti nevoie de 300 g faina, 300 g amidon, 300 g unt sau margarina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 300 g amidon
  • 300 g unt sau margarina
  • 2 oua
  • mirodenii
  • 200 g zahar pudra
  • o lingura rasa de amoniac stins cu lamaie.

Mod de preparare

Pedntru fursecurile cu amidon se framanta toate la un loc, apoi se fac forme diferite si la final, se coc la foc moderat.


Dupa ce s-au racit, fursecurile cu amidon pot fi servite.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...