Fursecuri cu bezea

Fursecurile cu bezea se servesc umplute cu orice fel de crema. Acestea se fac cu unt sau margarina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g unt sau margarina
  • 300 g faina
  • 3 galbenusuri
  • vanilie
  • 5 linguri de zahar pudra
  • Bezeaua se face din:
  • 3 albusuri batute spuma
  • 300 g zahar.

Mod de preparare

Pentru fursecurile cu bezea se face un aluat bine framantat, apoi se intinde cu sucitorul o foaie subtire si se taie rondele cu paharelul. Bezeaua se face din 3 albusuri batute spuma cu 300 g zahar. Peste rondele, punem cu posul bezea, apoi se dau la copt timp de 15-20 de minute.


Dupa ce s-au racit, fursecurile cu bezea, se umplu cu orice fel de crema - cu gem, rahat sau lamaie, crema de unt sau de ciocolata si se servesc.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de gogonele

Dulceata de gogonele e ceva ce trebuie sa incerci. Rosia nu e leguma, e fruct si gogonelele nu trebuie mancate doar...

Dulceata de gogonele
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise