Fursecuri cu branza

Fursecurile cu branza sunt delicioase si usor de preparat. Pentru a face aceasta reteta de fursecuri aveti nevoie de faina,zahar,branza de vaci, unt,ou,praf de copt

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci
  • 150 g zahar
  • 200 g unt
  • 350 g faina
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • esenta de rom
  • zahar pudra

Mod de preparare

Untul (la temperatura camerei) se mixeaza bine cu zaharul pana se obtine o crema fina, se adauga oul si se mai mixeaza cateva minute pana acesta s-a incorporat complet. Se adauga si branza maruntita, apoi zaharul vanilat, coaja de portocala si esenta de rom. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si sarea si se obtine un aluat pe care il strangem intr-o folie si il dam la frigider pentru 30 de minute.
Din aluat decupam floricele pe care le punem in tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 12 minute.


Dupa ce se racesc se pudreaza cu zahar.
Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...