Se rupe ciocolata in bucatele, se adauga doua linguri de lapte si se topeste intr- un vas Ia bain-marie. Se freaca untul spuma cu zaharul,se adauga do
Se rupe ciocolata in bucatele, se adauga doua linguri de lapte si se topeste intr- un vas Ia bain-marie. Se freaca untul spuma cu zaharul,se adauga doua linguri de cacao si se toarna ciocolata topita, putin cate putin, amestecand. Se incorporeaza galbenusurile pe rand, stafidele, romul si zaharul vanilat. Se adauga faina si se framanta aluatul bine. Se pun gramajoare intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se tine 20-25 de minute la cuptor, la foc potrivit. Cand sunt gata, se scot si se lasa la racit. Se topeste restul de ciocolata intr-un vas la bain-marie si cu aceasta glazura se stropesc fursecurile, care se servesc pe un platou.
Alte dulciuri retete recomandate
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Un chec delicios cu nuca prajita si multa ciocolata
Chec cu nuca si ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj