Se rupe ciocolata in bucatele, se adauga doua linguri de lapte si se topeste intr- un vas Ia bain-marie. Se freaca untul spuma cu zaharul,se adauga do
Se rupe ciocolata in bucatele, se adauga doua linguri de lapte si se topeste intr- un vas Ia bain-marie. Se freaca untul spuma cu zaharul,se adauga doua linguri de cacao si se toarna ciocolata topita, putin cate putin, amestecand. Se incorporeaza galbenusurile pe rand, stafidele, romul si zaharul vanilat. Se adauga faina si se framanta aluatul bine. Se pun gramajoare intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se tine 20-25 de minute la cuptor, la foc potrivit. Cand sunt gata, se scot si se lasa la racit. Se topeste restul de ciocolata intr-un vas la bain-marie si cu aceasta glazura se stropesc fursecurile, care se servesc pe un platou.
Alte dulciuri retete recomandate
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Nu am facut niciodata ardei umpluti cu carne de pui dar de data asta am zis ca o sa incerc si varianta asta pentru ca este...
Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperciGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa