pentru retete de primavara! Miros si aroma de capsuni imbratisate de fragezimea acestor fursecuri!!
Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra si oul intreg apoi cu galbenusurile si esenta .Se amesteca faina cu amidonul si se toarna in compozitie mixand bine pana la o omogenizare perfecta.Se umple pistolul special pentru fursecuri si se aseaza unul langa altul in tava neunsa.Se coc 3 minute la foc iute apoi pana la 20 minute,la foc potrivit.Se scot fierbinti cu o spatula din tava ,se lasa sa se raceasca apoi le decoram cu jumatati de capsuni trase in ciocolata amaruie si decorate cu ciocolata alba Pofta buna !
De vreo câteva săptămâni am descoperit gustul cărnii de rață. Super delicioasă! Sincer e prima oară, în viața mea,...
Rață înăbușită în suc de ananasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj