Fursecuri cu ciocolata si capsuni;

pentru retete de primavara! Miros si aroma de capsuni imbratisate de fragezimea acestor fursecuri!!

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou+3 galbenusuri
  • 250 g Faina de grau
  • 150 g amidon de Faina de porumb
  • 250 g unt
  • Esenta de vanilie
  • decor;100 g ciocolata neagra
  • 50 g ciocolata alba
  • 300 g capsuni coapte ,nu foarte mari

Mod de preparare

Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra si oul intreg apoi cu galbenusurile si esenta .Se amesteca faina cu amidonul si se toarna in compozitie mixand bine pana la o omogenizare perfecta.Se umple pistolul special pentru fursecuri si se aseaza unul langa altul in tava neunsa.Se coc 3 minute la foc iute apoi pana la 20 minute,la foc potrivit.Se scot fierbinti cu o spatula din tava ,se lasa sa se raceasca apoi le decoram cu jumatati de capsuni trase in ciocolata amaruie si decorate cu ciocolata alba Pofta buna !

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...