Fursecuri cu dulceata

Fursecurile cu dulceata se prepara rapid. Sunt un desert delicios si se prepara cu margarina, oua, zahar.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 200 gr zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 1 plic amoniac
  • coaja de portocala
  • 1 esenta vanilie
  • scortisoara
  • 500 gr faina
  • dulceata de capsuni
  • crema de ciocolata alba si neagra
  • suc de lamaie
  • colorant alimentar

Mod de preparare

Se freaca margarina spuma cu zaharul pudra, apoi se adauga oul intreg, galbenusul si se omogenizeaza bine. Se stinge amoniacul cu putin otet si se adauga in compozitie. Se adauga aromele, faina si se framanta aluatul, dupa care se lasa la odihnit 30 de minute. Se intind foile, nu foarte groase si se taie fursecurile in forme speciale. Se aseaza in tavile presarate cu faina si se coc la foc moderat. Se lasa apoi la racit fursecurile si se lipesc doua cate doua cu dulceata de fructe sau crema de ciocolata. Se pun la topit 150 gr ciocolata cu 3 linguri ulei si se glazureaza fursecurile.


Se servesc dupa 1-2 zile.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

Clatite de post

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii