Fursecurile cu dulceata sunt usor de facut si sunt delicioase alaturi de o ceasca cu ceai sau o cafea aburinda si aromata.
Amestecam untul cu zaharul si esenta de lamaie. Treptat adaugam oul, colorantul si laptele. Dupa adaugam faina cu praful de copt. Framantam pana se formeaza un aluat nelipicios. Luam o bucata de aluat o intindem si decupam cerculete (eu le-am decupat cu ajutorul unei cani). Ungem un cerc cu dulceata dar punem foarte putina si adaugam alt cerc deasupra. Pe margine apasam cu furculita la rotund si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Procedam la fel cu tot aluatul pana il terminam. Dam la cuptor maxim 15 minute. Le lasam sa se raceasca si dupa le decupam in mijloc cate o inimioara si umplem inimioara cu dulceata de cirese.
In fursecuri putem pune dulceata de cirese negre de la Bunatati din natura si pe putem pudra cu zahar pudra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii