Fursecuri cu miere si nuci

Se topeste untul intr-un vas, se adauga mierea, galbenusurile, coaja de lamiie si se bate pina se face spuma. Se adauga faina, se amesteca bine cu pra

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. unt
  • 150 gr. miere
  • 380 gr. faina
  • 3 galbenusuri
  • putina coaja de lamiie
  • ¼ praf de copt
  • 1 albus
  • 50 gr. nuci macinate
  • 100 gr. zahar pudra

Mod de preparare

Se topeste untul intr-un vas, se adauga mierea, galbenusurile, coaja de lamiie si se bate pina se face spuma. Se adauga faina, se amesteca bine cu praful de copt si se face un aluat, care se lasa sa stea la rece cel putin 3-4 ore. Se intinde apoi o foaie, din care se taie forme diferite, se ung cu albus si se presara cu nuci si cu zahar pudra Se coc la cuptor la foc potrivit.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...