Fursecuri cu migdale

Migdalele si alunele se inglobeaza in 3 linguri de frisca. Se pune compozitia intr-un vas si se amesteca cu zaharul, faina si vanilia. Se amesteca to

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 gr migdale
  • 150 gr alune
  • 300 gr zahar
  • 50 gr faina
  • 14 albusuri
  • 500 gr frisca
  • vanilie

Mod de preparare

Migdalele si alunele se inglobeaza in 3 linguri de frisca. Se pune compozitia intr-un vas si se amesteca cu zaharul, faina si vanilia. Se amesteca totul cu restul de frisca. Se bat albusurile si se inglobeaza usor in compozitie, cu lingura de lemn. Se pun pe tava de la aragaz, tapetata, cu lingurita mici gramajoare din aluat. Se pune tava in cuptorul cald si se coc la foc mare, timp de 20 de minute. Se scot din tava calda.

Sunt ideale la cafea.

Alte retete de dulciuri:

Tort diplomat

Ciocolata de casa

Tarta de caise

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Dovleac copt asezonat cu seminte de susan

De sezon;) Și tare bunnn, eu l-am ocolit mulți ani, dar anul ăsta am redescoperit dovleacul ;) O bunatate, dulce sau...

Dovleac copt asezonat cu seminte de susan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca