Frecati spuma untul cu zaharul, adaugati romul, un varf de cutit, sare, coaja de lamaie rasa, apoi nucile amestecate cu faina. Amestecati bine si pun
Frecati spuma untul cu zaharul, adaugati romul, un varf de cutit, sare, coaja de lamaie rasa, apoi nucile amestecate cu faina. Amestecati bine si puneti la rece 30 de minute. Intindeti apoi o foaie de 5 mm grosime si decupati din ea diferite forme. Coaceti-le intr-o tava la foc mic, pentru a nu se rumeni prea tare. Puneti pe fiecare fursec o lingurita cu ciocolata topita pe abur si subtiata cu putina apa calda.
Sunt ideale la cafea sau la ceai.
Alte retete:
Chec pufos Gogosi pufoase Lapte de pasare
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti