Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul si coaja de lamaie sau vanilia. Se incorporeaza pe rand galbenusurile, iar apoi faina in ploaie. Cu o lingur
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul si coaja de lamaie sau vanilia. Se incorporeaza pe rand galbenusurile, iar apoi faina in ploaie. Cu o lingurita se ia din amestec si se pun fursecurile pe tava, la copt, in cuptorul incins. Separat se amesteca nuca macinata cu marmelada de caise si se lipesc fursecurile rumenite, doua cate doua cu acest amestec.
Se servesc pudrate cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Gogosi
Turta dulce
Ciocolata de casa
Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de...
Sarmale in foi de varza acra - reteta clasicaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj