Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul si coaja de lamaie sau vanilia. Se incorporeaza pe rand galbenusurile, iar apoi faina in ploaie. Cu o lingur
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul si coaja de lamaie sau vanilia. Se incorporeaza pe rand galbenusurile, iar apoi faina in ploaie. Cu o lingurita se ia din amestec si se pun fursecurile pe tava, la copt, in cuptorul incins. Separat se amesteca nuca macinata cu marmelada de caise si se lipesc fursecurile rumenite, doua cate doua cu acest amestec.
Se servesc pudrate cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Gogosi
Turta dulce
Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa