Fursecuri cu nuci

Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul si coaja de lamaie sau vanilia. Se incorporeaza pe rand galbenusurile, iar apoi faina in ploaie. Cu o lingur

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 250 gr zahar pudra
  • 350 gr faina
  • 8 galbenusuri
  • coaja de lamaie
  • zahar vanilat
  • 200 gr nuci
  • sare
  • marmelada de caise

Mod de preparare

Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul si coaja de lamaie sau vanilia. Se incorporeaza pe rand galbenusurile, iar apoi faina in ploaie. Cu o lingurita se ia din amestec si se pun fursecurile pe tava, la copt, in cuptorul incins. Separat se amesteca nuca macinata cu marmelada de caise si se lipesc fursecurile rumenite, doua cate doua cu acest amestec.
Se servesc pudrate cu zahar vanilat.

Alte retete de dulciuri:

Gogosi

Turta dulce

Ciocolata de casa

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...