Fursecuri cu nuci

Se freaca spuma margarina cu zaharul. Adaugati coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, apoi faina, bicarbonatul si sarea. Framantati bine coca o

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 150 g miez de nuca
  • 200 g margarina
  • 100 g zahar
  • 1 lamaie
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 1 vard de cutit de sare

Mod de preparare

Se freaca spuma margarina cu zaharul. Adaugati coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, apoi faina, bicarbonatul si sarea.

Framantati bine coca obtinuta si intindeti o foaie de circa 5 mm.

Taiati din aceasta patrate cu latura de 5-6 cm si rulati-le pe diagonala.

Puneti-le intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu

faina si coaceti-le la foc potrivit.
Cand sunt frumos rumenite, scoateti-le din cuptor si presaratile cu zahar pudra.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu crema de ciocolata

Budinca din ciocolata

Fursecuri arabesti cu nuca de cocos

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...