Se freaca spuma margarina cu zaharul. Adaugati coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, apoi faina, bicarbonatul si sarea. Framantati bine coca o
Se freaca spuma margarina cu zaharul. Adaugati coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, apoi faina, bicarbonatul si sarea.
Framantati bine coca obtinuta si intindeti o foaie de circa 5 mm.
Taiati din aceasta patrate cu latura de 5-6 cm si rulati-le pe diagonala.
Puneti-le intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu
faina si coaceti-le la foc potrivit.
Cand sunt frumos rumenite, scoateti-le din cuptor si presaratile cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu crema de ciocolata
Budinca din ciocolata
Fursecuri arabesti cu nuca de cocos
Văzusem anul trecut pe FB, în primăvară, o tartă frumos decorată cu ghiocei și de-atunci mi-a rămas gândul...
Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj