Se pregateste tava captusita cu cirtie de copt. Untul se fraca bine cu zaharul,zaharul vaniliat,coaja de lamiie,la sf. faina si nucile macinate. Din a
Se pregateste tava captusita cu cirtie de copt.
Untul se fraca bine cu zaharul,zaharul vaniliat,coaja de lamiie,la sf. faina si nucile macinate.
Din acest aluat se dreseaza forme dorite ,dupa care se pun la copt in cuptorul preincins la 170!C pt. ca 15 min.
Dupa ce fursecurile sau copt si racit se unesc cite doua cu gem care este bine inainte sa se puna la microunde pt. 1-2 min.
Daca este mai moale este mai bun pt. intins pe fursecuri.
Dupa ce s-au umplut cu gem ,se presara cu zahar pudra.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri cu nuci de padure a fost propusa de Afrodite pe forum culinar.ro
Alte retete cu nuci gasiti aici:
Desert Amarena,
Tort cu nuca,
Rulada cu nuca si ciocolata
Am pornit initial de la ideea de ciorba saseasca si am ajuns la ce se vede. Adica acest preparat face parte din ciclul ,,...
Ciorba de cartofi noi cu hreanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj