Nucile sau migdalele date prin masina de nuci se pun in albusurile batute spuma. Se adauga zaharul si vanilia, se amesteca usor, apoi compozitia se pu
Nucile sau migdalele date prin masina de nuci se pun in albusurile batute spuma. Se adauga zaharul si vanilia, se amesteca usor, apoi compozitia se pune intr-o tava de copt unsa cu ceara alba sau capitonata cu hirtie cerata. Se da la cuptor la foc mic lasind citeva minute ca sa se rumeneasca usor. Se trage tava la gura cuptorului, se taie patrate nu prea mari si fiecare se rasuceste repede in forma de tubulet. Se pune tava din nou la cuptor, se stinge focul si se lasa sa se usuce putin.
Fără dar şi poate că postul este o perioadă în care omul trebuie să-şi cerceteze mai mult sufletul şi mintea, iar...
Tocăniţă de ciuperciPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura