Zaharul se amesteca impreuna cu nucile macinate si albusurile, la cald. Dupa ce amestecul s-a racit, se adauga o lingura de faina, putin rom si sare.
Zaharul se amesteca impreuna cu nucile macinate si albusurile, la cald. Dupa ce amestecul s-a racit, se adauga o lingura de faina, putin rom si sare. Se pun mici gramajoare din amestec intr-o tava unsa cu unt si se lasa la copt la foc potrivit. Se stropesc cu sirop de dulceata de cirese amare.
Se servesc atat calde cat si reci.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu original Cozonac Cozonac nuca
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa