Fursecuri cu scortisoara, este o reteta de prajituri simpla pentru care aveti nevoie de faina, scortisoara, zahar si unt.
Se freaca untul spuma cu zaharul farin apoi se adauga: mierea, scortisoara, esenta, coaja de lamaie, apa minerala si zeama de lamaie in care am stins bicarbonatele…La sfarsit punem faina si framantam bine, sa ne iasa o coca potrivit de moale, numai buna de intins!
Intindem asadar cu sucitorul, foi nu foarte groase de aluat din care decupam forme de fursecuri.
Incingem bine cuptorul si coacem fursecurile 15-20 min.
Dupa ce s-au copt le lasam sa se raceasca si le pudram cu zahar farin vanilat.
Sunt ideale la cafea sau la ceai. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj