Fursecuri cu smintina

Se separa ouale. Se freaca 100 g zahar cu galbenusurile. Se adauga treptat untul, smintina si faina. Se framinta un aluat si se intinde o foaie potriv

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 3 linguri smintina
  • 280 g faina
  • 3 oua
  • 300 g zahar pudra
  • 50 g cacao

Mod de preparare

Se separa ouale. Se freaca 100 g zahar cu galbenusurile. Se adauga treptat untul, smintina si faina. Se framinta un aluat si se intinde o foaie potrivit de mare. Cu un paharel se taie rondele. Se bat spuma albusele cu 200 g zahar pudra si se pune cite o lingura pe fiecare rondea. Se pun fursecurile in tava unsa si se coc la foc moale. Rece, se ung cu finetti si se lipesc cate doua.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca