Fursecuri fragede cu dovleac pentru Halloween

Pe langa ca sunt foarte gusoase si fragede, aceasta reteta de fursecuri poate fi pregatita cu succes pentru Halloween. Nu sunt inspaimantatoare, dar sunt delicioase.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cana si jumatate de faina
  • 1/2 cana zahar alb
  • 1/2 cana zahar brun
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • un varf de sare
  • 1/2 lingurita ghimbir
  • un varf de nucsoara
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana si jumatate piure de dovleac
  • 1 ou
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • seminte de dovleac
  •  

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade si aseaza foi de copt pe tava cuptorului. Intr-un bol mare amesteca faina impreuna cu toate ingredientele uscate.

Intr-un alt bol amesteca cele doua tipuri de zahar impreuna cu uleiul. Adauga piureul de dovleac si amesteca pana la omogenizare. Adauga apoi ouale si vanilia si amesteca din nou.

Adauga treptat amestecul de faina pana se incorporeaza.

Cu ajutorul unui pos sau cu o lingura aseaza mici bile de aluat pe tava pregatita. In varful fiecarui fursec aseaza o seminta de dovleac.

Da la cuptor pentru 10-12 minute pana cand sunt ferme la atingere.

 

 


Lasa fursecurile fragede cu dovleac sa se raceasca dupa care le poti servi. Sunt o gustare dulce minunata, si pot fi pregatite de Halloween.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta turceasca cu branza si spanac

Afara-i frig...... dar in casa e cald si bine, mai ales cand te imbie mirosul unei placinte extrem de gustoase.... ... va...

Placinta turceasca cu branza si spanac
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca