Fursecuri fragede cu nuca, stafide sau migdale

Fursecuri fragede cu nuca, stafide sau migdale, delicioase cu ceai sau lapte pentru copii sau musafiri.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 cesti cu ulei
  • 5 cesti cu zahar
  • 10 cesti cu faina
  • esenta de vanilie
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • stafide
  • nuci sau migdale

Mod de preparare

Pentru aceste delicioase fursecuri fragede se amesteca ouale cu zaharul foarte bine pana cand cel din urma se topeste. Se adauga uleiul treptat, coaja de lamaie si faina. Se bat bine ingredientele cu mixerul. Pe tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se formeaza fursecuri in forma de cerculet cu ajutorul unui pos sau cu lingura. Deasupra fiecarui fursec se pune miez de nuca, migdale sau stafide.


Fursecurile se pot pudra cu zahar si sunt delicioase cu ceai sau lapte.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...