Fursecuri inzapezite

Se freaca untul spuma cu zaharul tos si cu cel vanilat. Se adauga coaja rasa de lamaie si galbenusurile, unul cate unul, amestecand bine. Se incorpore

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani cu faina
  • o cana cu zahar
  • 150 g unt
  • un pliculet de zahar vanilat
  • 4 galbenusuri
  • coaja rasa de lamaie
  • 3 linguri de fulgi de cocos
  • 100 g ciocolata alba

Mod de preparare

Se freaca untul spuma cu zaharul tos si cu cel vanilat. Se adauga coaja rasa de lamaie si galbenusurile, unul cate unul, amestecand bine. Se incorporeaza si faina si se omogenizeaza aluatul. Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina. Se formeaza fursecurile cu ajutorul unei linguri si se aseaza in tava, avand grija sa fie suficient loc intre ele. Se dau la cuptor 15-20 de minute. Se topeste ciocolata alba intr-un vas la bain-marie.
Se scot fursecurile pe o farfurie, se da fiecare prin glazura de ciocolata si se presara fulgi de nuca de cocos.

Alte dulciuri retete recomandate

Tarta cu visine

Ciocolata de casa

Placinta cu mere

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Dovlecei crocanti

Retete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...

Chiftelute marinate

Chiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!

Parteneri
Bucataras.RO

Biscuiti cu lamaie, ghimbir si o migdala

Fursecuri de casa , cele mai bune si sanatoase .De asemenea sunt usor de facut si e o placere sa le faci impreuna cu copilul...

Biscuiti cu lamaie, ghimbir si o migdala
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
ReteteCulinare.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii