Margarina topita se toarna peste zahar. Apoi adaugam toate ingredientele +1 pagar de apa. Framantam bine,apoi procedam ca la fursecuri. La cuptor cres
Margarina topita se toarna peste zahar.
Apoi adaugam toate ingredientele +1 pagar de apa.
Framantam bine,apoi procedam ca la fursecuri.
La cuptor cresc putin,se coc la foc mediu 15-17 min.
Sunt foarte buni la ceai.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri (malatit) a fost propusa de rym pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
De ziua lui Bogdan, am vrut ceva altfel. Cum nu incercasem nimic cu caramel, am gasit momentul potrivit pentru acest tort. Nu...
Tort cu crema caramelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura