Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul pudra si romul. Se adauga galbenusurile si untul moale (topit, dar rece), realizind operatia prin rasturna
Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul pudra si romul. Se adauga galbenusurile si untul moale (topit, dar rece), realizind operatia prin rasturnarea compozitiei. Se pune apoi faina, se rastoarna la fel pina se incorporeaza, chiar daca dispare spuma. Se ia apoi mereu din marginea compozitiei cite o lingurita, din care se fac rotunduri mici si plate, care se pun in tava la distanta de 3 cm. Se pun tava la cuptorul cu foc potrivit pentru 20 de minute. Cu un cutit cu lama fina se scot fursecurile cit mai rapid. Se orneaza cu serbet de trandafiri, de cacao sau de lamiie, lipindu-le pe mijloc fragmente din fructe confiate.
Pot sa va spun despre acest tort asa: crema amaruie de ciocolata, gem de caise dulce-acrisor, fulgi de migdale, din belsug si...
Tort cu ciocolata, gem de caise si fulgi de migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.