Pentru a prepara aceasta reteta de gogosi sunt necesare urmatoarele ingrediente: cafea, oua, amoniac, zahar, ulei, vanilie, faina.
Se freaca spuma zaharul cu galbenusurile, se adauga uleiul, se amesteca, apoi se adauga praful de amoniac si iar se amesteca. La sfirsit se pune praful de vanilie. Se framanta bine cu faina pentru a se obtine o coca moale, care se acopera cu un servet si se lasa sa stea o ora. Apoi se intinde cu vergeaua o foaie groasa de circa 1 cm si se taie fie cu paharul, fie cu forme speciale. Se coc.
Sunt mai buni dupa o zi-doua.
Alte retete recomandate:
Ciocolata de casa
Placinta cu mere
Haiose
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa