Gogosi cu iaurt

Se cerne faina intr-un vas, se face un loc la mijloc si se pune iaurtul, ouale, uleiul, praful de copt, zaharul. Se amesteca bine cu o lingura de lemn

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un borcan cu iaurt
  • 2oua
  • 5 linguri zahar tos
  • 500 g faina
  • o lingura ulei
  • un praf de copt
  • zahar vanilat
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se cerne faina intr-un vas, se face un loc la mijloc si se pune iaurtul, ouale, uleiul, praful de copt, zaharul. Se amesteca bine cu o lingura de lemn pina se leaga bine compozitia. Se ia cu o lingurita din aluat si se coace in ulei bine incins.
Se aseaza pe un platou si se pudreaza cu zahar vanilat amestecat cu zahar pudra.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!