Iepurasi pentru Paste

Sfaramati biscuitii pana obtineti un pesmet fin. Amestecati pesmetul cu nuca de cocos, untul, 2 linguri ciocolata topita si mierea pentru a obtine o p

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150g biscuiti de ovaz
  • 150g unt
  • 250g miez de nuca de cocos
  • 2 linguri miere
  • 4 linguri ciocolata alba de menaj
  • sirop de fructe rosii
  • bombonele pentru ochi
  • nas
  • gura
  • mustati

Mod de preparare

Sfaramati biscuitii pana obtineti un pesmet fin.

Amestecati pesmetul cu nuca de cocos, untul, 2 linguri ciocolata topita si mierea pentru a obtine o pasta modelabila, mai tare.

Opriti cateva linguri din pasta si adaugati in ea putin sirop de fructe pentru a o colora.

Se intinde pasta colorata pe o tava, intr-un strat de 2cm grosime.

Se toarna deasupra un strat uniform de ciocolata alba topita (2 linguri) si lasati-o sa se intareasca.

Decupati apoi din ea bastonase care vor fi urechile iepurasilor.

Din pasta alba formati corpurile iepurasilor - niste sfere pe care le alungim putin - si picioarele - bastonase ingrosate la un capat.

Ochii, nasul si gura se fac din bombonele colorate.
Alte retete recomandate:

Pasca cu ciocolata

Pasca cu smantana

Fursecuri

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...