Sfaramati biscuitii pana obtineti un pesmet fin. Amestecati pesmetul cu nuca de cocos, untul, 2 linguri ciocolata topita si mierea pentru a obtine o p
Sfaramati biscuitii pana obtineti un pesmet fin.
Amestecati pesmetul cu nuca de cocos, untul, 2 linguri ciocolata topita si mierea pentru a obtine o pasta modelabila, mai tare.
Opriti cateva linguri din pasta si adaugati in ea putin sirop de fructe pentru a o colora.
Se intinde pasta colorata pe o tava, intr-un strat de 2cm grosime.
Se toarna deasupra un strat uniform de ciocolata alba topita (2 linguri) si lasati-o sa se intareasca.
Decupati apoi din ea bastonase care vor fi urechile iepurasilor.
Din pasta alba formati corpurile iepurasilor - niste sfere pe care le alungim putin - si picioarele - bastonase ingrosate la un capat.
Ochii, nasul si gura se fac din bombonele colorate.
Alte retete recomandate:
Pasca cu ciocolata
Pasca cu smantana
Fursecuri
Pentru că încă mai este spanac în piețe, am cumpărat și am făcut, poate pentru ultima dată, în acest...
Tocanita de spanac cu ochiuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa