Aceasta reteta este usor de preparat. Gasiti reteta de maie pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.
Aceasta reteta este usor de preparat. Pentru a prepara aceasta prajitura se amesteca drojdia in putina apa calda si o lingura zahar. Se amesteca apoi cu faina, uleiul si apa ramasa, pana se obtine un aluat potrivit de tare. Se acopera cu un servet si se lasa la crescut, in loc cald. Se modeleaza apoi maie, mici ciocanele. Se lasa la crescut, apoi se stropesc cu apa calda si se presara cu un amestec de nuci macinate, zahar, zahar vanilat si coaja rasa de lamaie. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc peste tot.
Maiele se servesc dupa ce s-au racit.
Am văzut această reţeta la bucătăraş lucy2002. Mi-a plăcut tare mult cum arată, aşa că am făcut-o şi eu. Este o...
Desert prajitura rasturnata cu pruneDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti