Aceasta reteta este usor de preparat. Gasiti reteta de maie pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.
Aceasta reteta este usor de preparat. Pentru a prepara aceasta prajitura se amesteca drojdia in putina apa calda si o lingura zahar. Se amesteca apoi cu faina, uleiul si apa ramasa, pana se obtine un aluat potrivit de tare. Se acopera cu un servet si se lasa la crescut, in loc cald. Se modeleaza apoi maie, mici ciocanele. Se lasa la crescut, apoi se stropesc cu apa calda si se presara cu un amestec de nuci macinate, zahar, zahar vanilat si coaja rasa de lamaie. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc peste tot.
Maiele se servesc dupa ce s-au racit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa