Se da 1/2 ora la rece, apoi 1/2 ora se lasa in bucatarie. Se intinde folosind zahar pudra in grosime de 1 cm. Se coc 12 min in diferite forme. Se pudr
Se da 1/2 ora la rece, apoi 1/2 ora se lasa in bucatarie.
Se intinde folosind zahar pudra in grosime de 1 cm. Se coc 12 min in diferite forme. Se pudreaza cu zahar.
Daca se fac rotunde se pot umple cu crema .
Se adauga zahar pana rezulta un, aluat. Se ia o bucatica si se face ca o mingiuta in mana, apoi se aplatizeaza intre 2 fursecuri.
Seamana cu spuma de la crema de biscuiti.
Pofta buna!
Reteta Napolitane cu cacao si menta a fost propusa de alessia antonia pe forum culinar.ro
Alte retete de napolitane gasiti aici:
Napolitane cu rahat,
Napolitane cu foi "Lica",
Tort de napolitane
Iti garantez ca reteta Pulpa de pui umpluta va deveni foarte populara in familia ta, mai ales in randul copiilor. Incearc-o...
Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.