Se da 1/2 ora la rece, apoi 1/2 ora se lasa in bucatarie. Se intinde folosind zahar pudra in grosime de 1 cm. Se coc 12 min in diferite forme. Se pudr
Se da 1/2 ora la rece, apoi 1/2 ora se lasa in bucatarie.
Se intinde folosind zahar pudra in grosime de 1 cm. Se coc 12 min in diferite forme. Se pudreaza cu zahar.
Daca se fac rotunde se pot umple cu crema .
Se adauga zahar pana rezulta un, aluat. Se ia o bucatica si se face ca o mingiuta in mana, apoi se aplatizeaza intre 2 fursecuri.
Seamana cu spuma de la crema de biscuiti.
Pofta buna!
Reteta Napolitane cu cacao si menta a fost propusa de alessia antonia pe forum culinar.ro
Alte retete de napolitane gasiti aici:
Napolitane cu rahat,
Napolitane cu foi "Lica",
Tort de napolitane
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa