Nasturasi

Se bate spuma untul moale cu zaharul pudra, se adauga albusul si esenta , se bate pina devine o crema pufoasa. Se adauga faina cu incetul mestecand pi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr.unt
  • 1 1/4 pahar zahar pudra
  • 2 1/4 pahar faina cernuta impreuna cu 1 lingurita praf de copt
  • 1 albus
  • 1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare

Se bate spuma untul moale cu zaharul pudra, se adauga albusul si esenta , se bate pina devine o crema pufoasa.

Se adauga faina cu incetul mestecand pina totul se omogenizeaza.

se pune aluatul 1 ora in frigider.

Pe o tava tapetata cu hartie de copt se fac bile mici cat un bob de strugure mai mare.

Cu o furculita imuiata in faina se apasa pe fiecare bila.

Se coc in cuptor incalzit la 180 grade 12-15 minute, pana devin aurii.
Pofta buna!

Reteta Nasturasi a fost propusa de judy pe forum culinar.ro

Alte retete de biscuiti gasiti aici:

Biscuiti, Walnut caramel bar cookies,

Biscuiti Cangur,

Biscuiti bicolori

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...