O reteta de fursecuri fragede facute la presa de aragaz care este foarte cunoscuta in zona Moldovei la Craciun.
Se bat ouale cu zaharul si un praf de sare pana se fac o spuma fina, albicioasa.Se adauga treptat uleiul, laptele, amoniul stins si vanilia.
Se incorporeaza faina lingura cu lingura pana se obtine un aluat care nu se lipeste de peretii vasului sau de maini. Se lasa aluatul sa se odihneasca cam 30 de min.
Se fac bilute mici de coca, se incinge bine forma si se pun bilutele foarte repede pentru ca aluatul se coace instant.
Se coc la foc mic circa 1 min si jumatate.
Se umplu nucile cu crema, se lipesc cate doua si apoi se pudreaza cu zahar.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti