Ou de Paste de biscuiti

Untul sau margarina se amesteca bine cu zahar praf si cacao pudra, adaugam biscuitii macinati si gemul, apoi se framanta cu atat suc de portocale, inc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g biscuiti de uz casnic dulci si macinati
  • 200 g unt sau margarina
  • 150 g zahar praf
  • 50 g gem de portocale
  • 30 g cacao pudra
  • suc de portocale – cat e nevoie
  • Pentru decor: nuca de cocos rasa
  • ciocolata

Mod de preparare

Untul sau margarina se amesteca bine cu zahar praf si cacao pudra, adaugam biscuitii macinati si gemul, apoi se framanta cu atat suc de portocale, incat sa se poata forma cu usurinta. Se lasa sa stea putin. Apoi se formeaza jumatati de ou, de dimensiuni pe placul dumneavoastra, se poate folosi eventual si lingura pentru formare. Le invelim in nuca de cocos sau alte condimente dulci pentru decor.

Mentiune:

Pentru adulti se poate adauga rom la framantare si se poate turna ciocolata peste.
Alte dulciuri retete recomandate

Galuste cu prune

Papanasi fierti

Tarta cu fructe

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Capunati cu ciuperci - de post

 Apreciez pastele italiene. Daca am incercat un sortiment si-mi place, cu siguranta il voi achizitiona din nou. Capunati...

Capunati cu ciuperci - de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca