Reţetă de preparare a papanaşilor cu iaurt

Reţetă de preparare a papanaşilor. Toate ingredientele se amesteca bine,apoi se fierb pana ce este fiert grisul, apoi se ia de pe foc si cu lingura se fac gramajoare care se dau prin pe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri gris
  • doua iaurturi a 200g
  • 2 oua
  • 3 vanilii
  • 80g unt
  • sare
  • coaja de la o lamaie

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca bine,apoi se fierb pana ce este fiert grisul, apoi se ia de pe foc si cu lingura se fac gramajoare care se dau prin pesmet(calit in prealabil si amestecat cu zahar).
Se pot servi calzi cu smantana sau reci.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!