Reţetă de preparare a papanaşilor. Branza de vaca zdrobita cu o furculita se amesteca cu grisul,faina,ouale si sarea. Se omogenizeaza bine , se fac cu mana galusti rotunde care se fier
Branza de vaca zdrobita cu o furculita se amesteca cu grisul,faina,ouale si sarea. Se omogenizeaza bine , se fac cu mana galusti rotunde care se fierb in apa clocotita cu sare. Papanasii sunt fierti atunci cand ,dupa ce s-au ridicat deasupra ,mai dau cateva clocote. Se scot cu spumiera ,fara sa se sfarame si se tavalesc in pesmetul rumenit in margarina incinsa. Se aseaza pe o farfurie de yena rezistenta la caldura si se dau 5-10 minute la cuptor- pudrate cu zahar sau cu smantana si zahar
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura