Am amestecat faina, cu taratele si fructoza cu o lingura , am adaugat untul si am framantat compozitia cu untul intre degete pana a iesit un al
Am amestecat faina, cu taratele si fructoza cu o lingura , am adaugat untul si am framantat compozitia cu untul intre degete pana a iesit un aluat sfaramat. am pus perele in tava de jena tapetata cu unt si am acoperit cu aluatula m lasat la cuptor 30 min la 180 grade.
Nota: Daca tineti post inlocuiti untul cu margarina sau u alt ingredient similar de origine vegetala
Se serveste fierbinte, se poate adauga smantana dulce sau sos de fructe. Alte retete recomandate:
Sandwich cu salată de ouă și somon afumat, o alegere grozavă pentru micul dejun sau chiar pentru un picnic în aer...
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.