Pere cu aluat sfaramicios Monti

Am amestecat faina, cu taratele si fructoza cu o lingura , am adaugat untul si am framantat compozitia cu untul intre degete pana a iesit un al

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana tarate de grau
  • 1 cana faina integrala
  • 1/2 pachet de unt
  • 40 g fructoza
  • 1/2 kg pere dulci

Mod de preparare

Am amestecat faina, cu taratele si fructoza cu o lingura , am adaugat untul si am framantat compozitia cu untul intre degete pana a iesit un aluat sfaramat. am pus perele in tava de jena tapetata cu unt si am acoperit cu aluatula m lasat la cuptor 30 min la 180 grade.

Nota: Daca tineti post inlocuiti untul cu margarina sau u alt ingredient similar de origine vegetala


Se serveste fierbinte, se poate adauga smantana dulce sau sos de fructe. Alte retete recomandate:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!