Pentru a pregati acesta delicioasa reteta de pesmeti albi cu migdale sau nuca sunt necesare urmatoarele ingrediente: migdale sau nuci, oua, zahar, unt, faina, vanilie.
Se freaca zaharul, untul si cele doua oua crude intregi pana se obtine o spuma. Se adauga vanilia si galbenusurile rascoapte date prin sita, se amesteca bine, apoi se framanta bine cu faina pana se obtine un aluat nu prea tare. Se lasa o ora, apoi se fac mici turtite care se presara cu migdale sau cu nuci taiate in lung. Se coc la foc potrivit.
Pot fi serviti si dupa cateva zile de la preparare.
Alte retete recomandate:
Cornulete cu nuca
Chec pufos
Papanasi fierti
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa