Se freaca zaharul cu galbenusurile si ouale intregi, se adaga vanilia si smintina, bicarbonatul si untul, se amesteca bine. Se pune faina si se framin
Se freaca zaharul cu galbenusurile si ouale intregi, se adaga vanilia si smintina, bicarbonatul si untul, se amesteca bine. Se pune faina si se framinta cu mina o coca mai mult moale decit tare. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, apoi se intinde cu vergeaua o foaie de 1 cm grosime. Se taie diferite forme, fie cu forme speciale, fie cu paharul. Se asaza pe tava si se coc la foc potrivit pina ce se rumenesc foarte usor. Acesti pesmeti sint mai fragezi dupa 2-3 zile.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa