Piscoturi crocante cu miere

Se sfarama biscuitii/piscoturile. Ciocolata se ra pe razatoare si se topeste pe baie de aburi. La fel se topeste si untul si mierea intr-un alt vas.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 g biscuiti sau piscoturi
  • 150 g ciocolata
  • 100 g unt
  • 2 linguri miere
  • Visine sau cirese pentru decorare

Mod de preparare

Se sfarama biscuitii/piscoturile. Ciocolata se ra pe razatoare si se topeste pe baie de aburi. La fel se topeste si untul si mierea intr-un alt vas. La final, se amesteca bine toate: ciocolata, untul, mierea si biscuitii. Se ia o tava si se unge cu unt. Se toarna in ea amestecul si se decoreaza cu visine sau cirese. Se baga la frigider timp de o ora, dupa care se poate felia.
Alte deserturi recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...