Se sfarama biscuitii/piscoturile. Ciocolata se ra pe razatoare si se topeste pe baie de aburi. La fel se topeste si untul si mierea intr-un alt vas.
Se sfarama biscuitii/piscoturile. Ciocolata se ra pe razatoare si se topeste pe baie de aburi. La fel se topeste si untul si mierea intr-un alt vas. La final, se amesteca bine toate: ciocolata, untul, mierea si biscuitii. Se ia o tava si se unge cu unt. Se toarna in ea amestecul si se decoreaza cu visine sau cirese. Se baga la frigider timp de o ora, dupa care se poate felia.
Alte deserturi recomandate
Orice preparat nou, de post, ne este de mare folos. Dar cel mai mult parca simtim nevoia de ceva dulce, nu? Sau poate doar...
Desert chec cu banane si unt de arahide de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj