Se sfarama biscuitii/piscoturile. Ciocolata se ra pe razatoare si se topeste pe baie de aburi. La fel se topeste si untul si mierea intr-un alt vas.
Se sfarama biscuitii/piscoturile. Ciocolata se ra pe razatoare si se topeste pe baie de aburi. La fel se topeste si untul si mierea intr-un alt vas. La final, se amesteca bine toate: ciocolata, untul, mierea si biscuitii. Se ia o tava si se unge cu unt. Se toarna in ea amestecul si se decoreaza cu visine sau cirese. Se baga la frigider timp de o ora, dupa care se poate felia.
Alte deserturi recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa