Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga apoi putina sare si un ou intreg si se amesteca in continuare. Se pun nucile macinate, faina in p
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga apoi putina sare si un ou intreg si se amesteca in continuare. Se pun nucile macinate, faina in ploaie si 2 linguri de coniac. Aluatul obtinut se intinde intr-o foaie groasa de 1 cm, se taie in diferite forme si se trec prin galbenus batut spuma. Se pun biscuitii astfel formati intr-o tava si se introduc in cuptorul cald, la foc mare.
Dupa ce s-au copt, se scot si se pudreaza, dupa ce s-au racit cu zahar farin.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Tarta cu fructe
Gogosi
Ideal pentru aperitiv sau ca antreu acompaniate de o salata verde . Vedeti aicea si reteta clasica indiana cu curry si...
Mini Samosa cu cartof, ton si ricottaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj