Piscoturi deliciose

Piscoturile deliciose se pot servi la ceai sau cafea. Acestea se fac din faina, zahar, o lingura de unt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 380 g faina
  • 130 g zahar
  • o lingura de unt
  • vanilie
  • 10 g bicarbonat
  • 3 oua intregi

Mod de preparare

Pentru piscotuirle delicioase se face un aluat, care, dupa 24 de ore, se taie cu forma de piscoturi. Tava se unge cu unt si se presara cu faina, dupa care se coc la foc potrivit, apoi se deschide cuptorul dupa 10 minute.


Piscoturile deliciose se pot servi la ceai sau cafea.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca