Piscoturi deliciose

Piscoturile deliciose se pot servi la ceai sau cafea. Acestea se fac din faina, zahar, o lingura de unt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 380 g faina
  • 130 g zahar
  • o lingura de unt
  • vanilie
  • 10 g bicarbonat
  • 3 oua intregi

Mod de preparare

Pentru piscotuirle delicioase se face un aluat, care, dupa 24 de ore, se taie cu forma de piscoturi. Tava se unge cu unt si se presara cu faina, dupa care se coc la foc potrivit, apoi se deschide cuptorul dupa 10 minute.


Piscoturile deliciose se pot servi la ceai sau cafea.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de ceapa

Ceapa este un ingredient foarte gustos care confera multa savoare, dulceata si aroma mancarurilor. Daca nu ati pregatit pana...

Tocanita de ceapa
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa