Pentru aceste piscoturi delicioase de sampanie va trebuie 5 oua care se se bat spuma cu 300 g zahar.
Pentru piscoturile delicioase de sampanie, 5 oua se bat spuma cu 300 g zahar, adaugam 11 linguri de ulei, zeama si coaja de la o lamaie, 25 g amoniac si 800-1000 g faina (depinde de marimea oualor). Se framanta un aluat nu prea tare si se lasa acoperit cu o punga de nylon, de azi pe maine. intindem foaie de 2-3 mm pe care o taiem cu forma de piscot. Se coc in tava unsa cu ulei la foc potrivit.
Dupa ce s-au copt, piscotuirl delicioase de sampanie se pudreaza cu zahar si vanilie (pudra).
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii