Framantam untura, cartofii pisati, galbenusurile, drojdia inmuiata in lapte, faina, sarea, piperul si maghiranul. Odihnim aluatul 15 minute si il inti
Framantam untura, cartofii pisati, galbenusurile, drojdia inmuiata in lapte, faina, sarea, piperul si maghiranul. Odihnim aluatul 15 minute si il intindem, il ungem cu untura si il indoim. Repeteam de 4 ori procesul de intindere si indoire. Formam pogaci, le ungem cu unt si le presaram cu cascaval razuit.
Le coacem in cuptorul fierbinte.
Alte mancaruri recomandate
Tocanita ardei
Tocanita carne
Tocanita carne de porc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa