Se bat albusurile spuma tare, migdalele se amesteca cu zaharul, lichiorul si galbenusurile pana avem o masa cremoasa. Se incorporeaza si albusurile ia
Se bat albusurile spuma tare, migdalele se amesteca cu zaharul, lichiorul si galbenusurile pana avem o masa cremoasa. Se incorporeaza si albusurile iar aluatul se toarna in tava unsa si tapetata cu hartie de copt. Se lasa 2 ore sa se usuce, la foc mic. Compozitia aproape rece se taie fasii inguste care se dau prin zahar pudra. Se pune glazura intr-un cornet si se decoreaza prajiturelele. Se poate folosi nuca in loc de migdale si lichior de ciocolata in locul lichiorului de migdale.
Se servesc la ceai sau cafea.
Ador aceste combinatii, iar Blend Active Pro de la Breville ma ajuta sa le prepar rapid. Si in plus, pot sa le iau cu...
Smoothie cu fructe de padure si iaurt cremosOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj