Pentru pricomigdalele delicioase aveti nevoie de 4 albusuri, 250 g zahar tos, 300 g nuca, zeama si coaja de lamaie.
Pentru pricomigdalele delicioase se bat albusurile spuma cu zahar si un strop de sare si cand este ca o bezea se ia intro cana si se da deoparte.In rest se pun nucile macinate si lamaia. Cu ajutorul unui cornet punem in tava tapetata cu hartie. Peste compozitia de nuca punem cate un varf de bezea alba, iar in varf punem cate un miez de nuca sau o bobita de stafida.
Dupa ce s-au racit, pricomigdalele delicioase se servesc.
Este prima data cand fac aceste gogosele si chiar mi-au iesit foarte delicioase. Reteta am luat-o de la Laura Adamache.
Gogosi pufoase la cuptorDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata