Pricomigdale mocca

Pricomigdalele mocca se orneaza cu ciocolata topita sub forma de boabe de cafea si se servesc.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 60 g zahar pudra
  • 1 galbenus
  • o lingurita de ness
  • 130 g faina
  • 20 g cacao
  • Pentru umplutura:
  • 3 linguri frisca nebatuta
  • 2 linguri de ness
  • 90 g ciocolata rasa
  • 3 linguri de coniac

Mod de preparare

Pentru pricomigdalele mocca se amesteca untul cu zaharul, galbenusul si nessul, apoi se adauga faina amestecata, in prealabil, cu praful de cacao. Se obtine un aluat care se lasa sa stea timp de o ora, dupa care se intinde o foaie de un centimetru grosime, din care se fac rondele. Se coc in cuptor circa cincisprezece minute, apoi frisca lichida se fierbe impreuna cu nessul si ciocolata. Se adauga coniacul, se lasa la racit, dupa care se bate bine pana devine o crema spumoasa cu care se lipesc fursecurile doua cate doua.


Pricomigdalele mocca se orneaza cu ciocolata topita sub forma de boabe de cafea si se servesc.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu prune si mascarpone

Aceasta este o prajitura simpla, cu prune, aroma de scortisoara, dar din care tot tai cate o bucatica sa mananci, cand treci...

Desert prajitura cu prune si mascarpone
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca