Salam de biscuiţi reţetă cu cafea

Salam de biscuiţi reţetă, Se rup biscuitii si se taie rahatul intr-un vas mai mare. Separat, se fierbe laptele, se adauga margarina si zaharul la foc mic pana se topesc. Se da

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Salam de biscuiţi reţetă
  • 900 gr.lapte
  • 1 kg. biscuiti normali
  • un pachet de margarina
  • 11 linguri cu varf zahar
  • 5 linguri cu varf cacao
  • 2-3 linguri cafea
  • 3 sticlute esenta rom
  • 700-800 gr. rahat

Mod de preparare

Se rup biscuitii si se taie rahatul intr-un vas mai mare. Separat, se fierbe laptele, se adauga margarina si zaharul la foc mic pana se topesc. Se da vasul de pe foc si se adauga cacaua si cafeaua si se amesteca pana nu mai raman cocolosi eventual cu un tel. Se mai da intr-un clocot si se adauga esenta de rom. Se toarna peste biscuiti si rahat stafide) si se amesteca pana ce se omogenizeaza. Pentru aceasta compozitie aveti nevoie de 3 foi de ciolofan. Compozitia se imparte din ochi in 3 si se ruleaza ca un salam.
Se taie felii

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ruladă de cașcaval în crustă de mac

Azi vă propun un aperitiv care se prepară extrem de ușor și care are, de fiecare dată, mare trecere la mesele festive....

Ruladă de cașcaval în crustă de mac
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca