Salam de biscuiţi reţetă. Intr-un bol mare se sfarima biscuitii bine. Separat, se incalzeste laptele, unde se adauga untul, zaharul, cacao, esenta de rom si nuci (dupa preferin
Intr-un bol mare se sfarima biscuitii bine. Separat, se incalzeste laptele, unde se adauga untul, zaharul, cacao, esenta de rom si nuci (dupa preferinte). Cind untul este topit se toarna incet peste biscuiti amestecind cu o lingura de lemn. Pe o folie se toarna compozitia si se ruleaza ca un salam. Se lasa la racit cam 3-4 ore.
Se taie felii
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii